top of page

Zhodnocení sezony "C" družstva

Pro většinu hráčů „C“ týmu byla vůbec první soutěžní sezona, či po dlouhé době první sezona. A proto jsme do této soutěže vstupovali s tím, že příliš nevím, co nás čeká. První polovina ukázala, že celá soutěž má dva jasné favority – Slavia Liberec a SKST Frýdlant a jednoho velkého outsidera – Slovan Hrádek. Toto se potvrdilo i ve druhé části soutěže. Zbylé týmy si braly body navzájem a tak bylo velmi těžké odhadnout, jak se celá soutěž bude vyvíjet. Začátkem jarní části to vypadalo, že bychom mohli udržet, ale pak přišla poměrně velká krize a z posledních čtyř utkání jsme získali pouhých 5 bodů a tak těmito výsledky jsme nemohli obhájit třetí místo z půlky soutěže. Nakonec jsme skončili na 5. místě Okresního Přeboru II. třídy. Matěj si udržel 100%, i když v posledních dvou kolech měl pěkně naděláno! Uvidíme, jestli se k dané sázce postaví druhá strana (jmenovitě Čenda) postaví jako chlap a Matěje odmění! J Sylvě se těsně nepodařilo udržet velmi solidních 62,5% po podzimu a celkovou bilanci má 37:23, když chyběla pouze na třech utkáních. Stabilní výkony Sylvy nás držely nahoře, ve druhé půlce však přišla možná trochu ztráta formy, stejně jako u zbytku týmu. Přesto musím vyzvednout velmi pěkné 3 body proti Frýdlantu a záskoky v Béčku. Honza Žambera se z 50% zvednul o necelých 5%, kvalitní výkony někdy trochu shazují Honzovo nasazení :D škoda, že mu nevyšel zápas ve Frýdlantě, tam jsme sahali po výhře (1,5 bodu). Čtvrtý člen, který měl odehráno nad 50% utkání byla Ivča, ta se s 30% občas trápila, ale na první sezonu to nebylo vůbec špatné a věříme, že v příští sezoně to bude o kus lepší! Jirka Trpák, nemohu nevzpomenout na jeho neuvěřitelné obraty v Dětřichově. Třikrát tam vyhrál 3:2 a díky jeho výkonu jsme tak alespoň remizovali 9:9. Luděk ml., začal zasahovat více do zápasů až ve druhé v polovině. Nicméně nám například v TTC zachránil také remízu! Jeho výkony se zlepšovaly a s tréninkem přijdou příští sezonu určitě i body! Poslední člen je Jirka J., tomu se příliš nedařilo, ale s tréninkem se to také určitě zlepší.

Celkově hodnotím sezonu pozitivně, 5. místo je pěkné, ačkoliv jsme měli rozhodně navíc. V další sezoně je cíl jasný – musíme být na bedně!

Závěrem musím připomenout povedenou stmelovací akci v Oldřichově, kam nás přijeli podpořit i Honza D. s Emilem! To se mi velmi líbilo :D

Díky všem za povedenou sezonu!


bottom of page