top of page

"B": Západ kraje vyloupen

I další dvojkolo nás čekalo venku. Tentokrát jsme měli upřímné obavy. Nový Bor "D" s rozsáhlou soupiskou a doma vždy nepříjemný Cvikováček. To byli naši soupeři. Dopoledne jsme si museli navíc poradit bez kapitána Matěje, kterého nahradil David.

Jiskra Nový Bor "D" x Jiskra Raspenava "B“ - 0:10

19. 10. 2019, 10:00

Zatím neporažený Nový Bor nás přivítal ve velmi nečekané sestavě. Krom Bartoše byla sestava skutečně slabá a není tak příliš o čem psát. Krom jednoho zápasu jsme navíc neztratili ani set. V tom posledním navíc v pěti setech vyzrál David i na Bartoše a všichni jsme si tak nahrabali procenta :-)

Body Jiskra: všichni 2,5

Body domácí: všichni 0

Ještě jsme stihli domluvit dřívější začátek se Cvikovem a jede se na oběd do pivovaru. Tam dorazil i Matěj, který se stihl pochlubit i příjemnou novinkou :-)

Cvikováček Cvikov "A" x Jiskra Raspenava "B“ - 4:10

19. 10. 2019, 15:00

Cvikov naopak nastupuje asi v tom nejlepším, co má. Tomka ml, který odešel do České Lípy tak nahradil Tomek st., který byl jednoznačně nejslabším článkem. Ovšem se zbylými třemi hráči se dalo bez problémů prohrát :-) Plaček, Fojt i Štěpánek jsou hráči, se kterými se potkáváme několikátou sezonu a tak moc dobře víme, čeho jsou schopni. Pro nás se koná překvapení hned v prvním utkání, když naše jasné jedničky nestačí na dvojici Štěpánek-Plaček a dostanou suše 3:0. Navíc celé první kolo je vyrovnané a průběžný stav je tak 3:3. Pak ovšem přijdou důležité výhry Marcela s Plačkem, Matěje s Fojtem, Davida s Tomkem a Honzy s Fojtem. Tím zlomíme jakoukoliv další soupeřovu snahu a kráčíme za papírově jasným vítězstvím. Navíc David přidá svůj druhý bod se Štěpánkem. Parádní výkon od všech a díky tomu držíme neporazitelnost a 3. místo v tabulce.

Body Jiskra: Piky 3,5; Matěj 2,5, Honza 2; David 2

Body domácí: Plaček 2,5; Fojt 1, Štěpánek 0,5; Tomek st. 0

V dalším dvojkole nás doma prověří dvakrát SKST Liberec.


bottom of page