top of page

"B": Remízoví králové z Raspenavy

Během prvního domácího dvojkola jsme hostili soupeře z SKST Libere "J" a "K". V pátek se proti slabšímu Káčku v plné sestavě, v sobotu jsme pak půjčili naši hvězdu Pikyho Áčku. Bohužel tento krok se nevyplatil ani jednomu z našich týmů :-)

Jiskra Raspenava "B“ x SKST Liberec "K" - 10:2

1. 11. 2019, 18:30

V pátek večer (novinka pro tuto sezonu) k nám přijel Jirka Veselka obklopen mládeží. A vlastně není příliš o čem psát. Prohrál pouze Emil a to ve dvou pětisetových bitvách. Nejprve s Tauchmanem, ačkoliv vedl již 2:0. A pak také s Bobem Čermákem (ročník narození 2007). Tady snad stojí za zmínku je Peťova menší výchovná lekce vůči mladšímu protihráči :-) Jinak bez zaváhání a následně ještě oslaveno v Zátiší :-)

Body Jiskra: Matěj s Honzou 3,5; Piky 2,5; Emil 0,5

Body domácí: Tauchman 1, Čermák, 1, Štolfa 0, Veselka 0

Na sobotní zápas povoláváme zkušeného pardála Jirku Sršně. Uvidíme s čím přijede soupeř. Víme, že v předehrávce porazili Victory Liberec. Možná máme trochu obavy z mladé naděje Moniky Pařízkové, ta však naštěstí nepřijela :-) I tak jsme to ale úplně nezvládli.

Jiskra Raspenava "B“ x SKST Liberec "J" - 9:9

2. 11. 2019, 17:00

Tentokrát to bude o dost vyrovnanější. Honza s Emilem si poradí s dvojicí Vogel-Absolonová a pak napjatě sletují druhý debl. Jirka s Matějem dřou proti dvojici Žid-Lieskovský. Hraje se koncovka 5. setu, tam dostane naše dvojice opravdu těsné prasátko a nakonec prohrají 12:10. Velká škoda. V prvním kole bodují bratři Drechslerové. Matěj otočí z 0:2 na 3:2 s Voglem a Honza si poradí s Májou Absolonovou. V dalším kolem jdeme do vedení 6:4. Když prohraje jen Honza, který nestačí v pěti setech na Vogla. Stav 6:4. Další kolo je znovu vyrovnané a držíme dvoubodový náskok 8:6. Matěj nestačí v pátém setu na Koška, ale svůj druhý bod přidal Jirka. Uvidíme co přinese poslední kolo. Hosté nakonec nestřídají. Matěj v posledním zápase porazí Absolonovou. Jenže předtím prohraje Honza 1:3 s Koškem, Emil vede 2:0 s Lieskovským ale také zápas ztratí. Všichni tak sledují Jirkův zápas s Voglem. Ten se dohrává jako úplně poslední. Jirka vede 2:1 na sety, koncovku 4. setu ztratí poměrem 16:14 a pátý set 8:11. Celkově tedy remíze která mrzí. Na sety vítězíme jednoznačně 41:31.

Body Jiskra: Matěj 3; Honza 2,5; Jirka 2; Emil 1,5

Body domácí: Košek 3; Vogel 3; Lieskovský 2,5; Žid 0,5; Absolonová 0.

Jsme sice stále neporaženi, ale toto byla již 3. remíza. A to nás drží pod vrcholem tabulky.


bottom of page